Književnost je nastala pre pismenosti, a igra je preteča posla; s tim u vezi, odlučili smo da poslovnije nastavimo književnu igru koju smo 2014. započeli portalom NORules, isprva opredeljenom za tekstove na srpskom i engleskom jeziku. Od 2020. smo udruženje građana kome je jedna od bitnijih delatnosti izdavačka. Prilog o nama možete pročitati na sledećem linku, iz vikend-dodatka dnevnog lista Danas: https://www.danas.rs/nedelja/raznovrsno-i-bez-pravila/https://www.danas.rs/nedelja/raznovrsno-i-bez-pravila/

Naše knjige distribuisane su u knjižarama Delfi, Beopolis, Apropo, Štrik, Booka, Zlatno runo, kao i novosadskom Mostu i Bulevaru buks.

Za kratko vreme rada obišli smo nekoliko značajnih svetskih sajmova, kao gosti fellowship programa za izdavače, a tu su bili pre svega Emirati, Kairo, Istanbul, Torino. Zahvaljujući književnom radu uspeli smo da uhvatimo sve ove prizore iz donje galerije.

Zahvaljujući pre svega programima uživo ali i nekim onlajn okupljanjima kolega iz izdavaštva (Seul, Doha) neka od naših izdanja izašla su na stranim jezicima (Šimon Cubota na francuskom u Parizu, Goran Novaković na arapskom u Kairu), a neka su tek otkupljena.