Kao što je književnost nastala pre pismenosti, i igra je preteča posla; s tim u vezi, odlučili smo da nastavimo igru koju smo 2014. započeli portalom NORules, isprva opredeljenim za tekstove na srpskom i engleskom jeziku.

Sada smo udruženje građana kome je jedna od bitnijih delatnosti izdavačka, ali ne samo ta, i nastavljamo put bespravilnosti.

Pored pitanja o našim knjigama, možete nam se obratiti i vezano za usluge lekture, korekture i prevođenja (engleski, arapski, kineski, grčki, španski i francuski), ili usluge preloma i dizajniranja teksta (kataloga, brošura, magazina, bukletova, i slično), u zavisnosti od dostupnosti naših saradnika.

Prelomljene publikacije urađene 2014-2016 možete besplatno skinuti i čitati sa sekcije ”E-books to buy and PDF books to read gratis” našeg sajta.

Prilog o nama možete pročitati na sledećem linku, iz vikend-dodatka dnevnog lista Danas:

https://www.danas.rs/nedelja/raznovrsno-i-bez-pravila/https://www.danas.rs/nedelja/raznovrsno-i-bez-pravila/

Naše edicije su sledeće:

Intimni vodiči za knjige koje i jesu i nisu vodiči, tačnije vode vas kroz predeo, unutrašnji ili spoljašnji, fenomene, i slično (Goran Novaković i njegovi zapisi o Beogradu i Beču, F.Pesoa i njegov Lisabon, zbornik dorćolskih priča Karapazar);

Na stranputici za knjige koje su skrajnute, ignorisane ili nedovoljno poznate, na našoj sceni, bilo domaće ili strane (Frederik Marijat, Rene Vivijen);

nePROZAično za prozne naslove (Kula Strahinja Dušana Jevtića, Rukopis Sime Dostanića Milice Radovačev, Besparačke priče Nenada Barakovića, Pod toškom GSP zapisi Nenada Milenkovića Panića, Maternji jezik Hanne Gadomski, Fuga idearum Marka Galića)

Poesis za poeziju (Aleksandar Mitrović, Džejms Mec, Petros Stefaneas).

U ediciji Orijentacija koja je predviđena za knjige vezane za, uglavnom, Bliski i Srednji istok, mada i Daleki, a prve će biti male antologije kineske potom i arapske poezije, kao i eseji Lu Sjuna, dok je ediciji Miteleuropa okrenuta srednjoevropskim piscima, gde će prvi biti austrijski pesnik Andreas Unterveger.